Informace | |
---|---|
Pracoviště | Stravovací odbor |
Úvazek | 1,0 |
Provoz | směnný |
Datum nástupu | dle vzájemné dohody |
Popis | |
---|---|
Baví vás práce v kuchyni? Hledáte stabilní zaměstnání s dlouhodobou perspektivou? Fakultní nemocnice Hradec Králové příjme do stravovacího provozu nové kolegy a kolegyně na pozici kuchař/kuchařka teplé kuchyně Pracovní náplň: • příprava a výdej stravy pro klienty a zaměstnance nemocnice Co budete pro tuto pozici potřebovat? • vyučení v oboru, praxe v oboru výhodou • pracovní doba 6:00 - 14:30, práce o sobotách, nedělích i svátcích (40 hodin týdně) • komunikativnost, spolehlivost, samostatnost • schopnost pracovat v týmu pracovníků • dobrý zdravotní stav • příjemné vystupování Co Vám můžeme nabídnout? • stabilní a motivující platové ohodnocení • na zotavení budete mít 5 týdnů dovolené a k tomu navíc až 5 dnů osobního volna • zvýhodněné stravování a široký výběr jídel v zaměstnanecké jídelně přímo v areálu nemocnice • příspěvek od zaměstnavatele z Fondu kulturních a sociálních potřeb na produkty spoření na stáří • výhodné ceny zpoplatněných zdravotnických služeb na našich špičkových klinických pracovištích pro zaměstnance i rodinné příslušníky • výhodné ceny produktů zakoupených v nemocniční lékárně, výrazné slevy s využitím lékové karty • postaráme se o Vaše potomky v naší vlastní dětské skupině, případně pomůžeme s umístěním dítěte v jiných školských zařízeních • a množství dalších benefitů pro Vás a Vaši rodinu |
Formulář | |
---|---|
|
Kontakt | |
---|---|
Adresa zaměstnavatele | Fakultní nemocnice Hradec Králové Sokolská 581 500 05 Hradec Králové |
Kontaktní osoba | Daniel Matyáš - vedoucí Stravovacího odboru |
Kontaktní telefon | 495832156 |
Kontaktní e-mail | daniel.matyas@fnhk.cz |
Pokud nevyužijete k zaslání přihlášky do výběrového řízení výše uvedený formulář, zašlete písemnou přihlášku doloženou kopiemi dokladů o získané kvalifikaci a životopisem na níže uvedenou adresu: